www.roetmancoaching.com

Zeg gedag tegen jouw dieet-mindset!

Leer samen met mij een duurzaam voedingspatroon creëren waarbij vrijheid en doelen behalen hand in hand gaan.

Aankondiging

Roetman Coaching is sinds 2022 gespecialiseerd in begeleiding op het gebied van emotie-eten en biedt actieve ondersteuning aan gedurende jouw coachingstraject. Betrokkenheid zonder dat je daarom hoeft te vragen.

Sinds 2023 werkt Roetman Coaching met een wachtlijst om de kwaliteit goed te kunnen waarborgen. Twijfels om van start te gaan? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om te kijken of er een match is en vraag naar de mogelijke start data.

Roetman Coaching werkt enkel samen met mensen die bereid zijn om energie te steken in hun eigen proces.
Eerlijkheid en duidelijke communicatie staan hierbij voorop. 

Wat online coaching bij Roetman Coaching jou oplevert

 

 • Afstand nemen van levenslang diëten
 • Een duurzaam voedingspatroon creëren zonder restricties
 • Het overwinnen van overeten en emotie-eten
 • Een stijging in jouw energielevel 
 • Gedragsverandering op de lange termijn
 • Meer zelfvertrouwen in de sportschool
 • Leren om het zelf te doen 
 • Meer kennis over voeding en het menselijk lichaam in het algemeen

Leer mij kennen

Mijn naam is Kelly Roetman en sinds 2020 ben ik werkzaam als voedingsdeskundige en personal trainer. Naast deskundige op het gebied van afvallen/ vet verliezen ben ik ook ervaringsdeskundige en in het verleden zélf 18 kilo afgevallen. Ik begrijp daardoor als geen ander dat gewicht verliezen of de eerste stap zetten naar de sportschool niet voor iedereen vanzelfsprekend is. 

Mijn relatie met voeding is in het verleden flink verstoord geweest. Ik zat niet lekker in mijn vel en was allesbehalve tevreden met hoe ik eruitzag. Ik besloot om te starten met afvallen om daar vervolgens compleet in door te slaan. Van overgewicht naar ondergewicht en nog steeds niet gelukkig wanneer ik in de spiegel keek. 

Ik ervaarde vaak een alles-of-niets mindset, ook wanneer het aankwam op afvallen. Die alles-of-niets mindset hield mij tegen om progressie te boeken op de lange termijn en daarom besloot ik hulp in de schakelen en te leren hoe ik hiermee om moest gaan. Wanneer je hard werkt, wil je resultaat zien. Zo simpel is het. Wanneer het resultaat niet vast te houden is omdat de methode niet blijvend is, stelt dat teleur en zakt de moed je opnieuw in de schoenen. Het gevoel van falen is vaak aanwezig geweest bij mij.

Doordat ik ben blijven leren en proberen wist ik de juiste kennis te bemachtigen mede door het volgen van verschillende cursussen en mentorships. Ik geloof erin dat er voor jong en oud een passende manier is om blijvend gewicht te verliezen, grenzen te verleggen en hier jaren later nog profijt van te hebben. 

Mijn missie is om jou gedag te laten zeggen tegen alle tijdelijke diëten en door middel van onderbouwde kennis en opdrachten stapsgewijs richting jouw doel te bewegen. Alles in jouw eigen tempo zonder in te hoeven leveren op levenskwaliteit.

Waarvoor je bij mij terecht kunt

 • Loskomen van emotie-eten
 • Gewichtsverlies
 • Vetverlies
 • Verantwoord aankomen/ spiermassa opbouwen
 • Gezonde voeding/ gebalanceerd voedingspatroon
 • Nazorg afvaltraject
 • Trainingsbegeleiding
 • Personal Training locatie Haaksbergen
 • Losse technieksessie locatie Haaksbergen

Wat anderen zeggen over Roetman Coaching

Roetman-Coaching-163

Tessa Tebbe

Voeding Expert

Training Premium - Tussentijdse review

Toen ik bij Kelly kwam was mijn relatie met voeding niet goed. Ik heb altijd moeite gehad met mijn lage lichaamsgewicht en schommelingen.

Ik ben samen met Kelly naar mijn dagelijkse voedingspatroon gaan kijken en met al het geduld heeft Kelly mij geholpen om verantwoord aan te komen in spiermassa. Door de vele gesprekken en tips heb ik mijn doel bereikt en heb ik het gevoel dat ik op het gebied van voeding zelfstandig verder kan.

Sinds oktober 2021 ben ik gestart met een trainingstraject bij Kelly en tot heden heb ik veel aan haar tips en kennis.

Kelly is meedenkend, geduldig en een gezellig persoon om mee samen te werken.

ab26c0ac-0689-4119-9592-4c4dc0ff00d0

Tanja Bosman

Voeding Expert

Wat bij mij begon met het doel om af te vallen, blijkt een halfjaar later zoveel meer te zijn. Kelly heeft mij laten inzien dat afvallen om meer draait dan alleen het getal op de weegschaal.
 
Samen een nieuwe leefstijl aanmeten die bij mij past, met daarin balans in voeding, rust en vooral lief zijn voor mezelf. 
 
Kelly laat mij dicht bij mezelf blijven: doen wat voor mij goed voelt en in het tempo wat bij mij past. Alles in overleg en met respect. 
Het is niet makkelijk maar Kelly sleept mij erdoorheen wanneer dat nodig is!