www.roetmancoaching.com

Concepten

Roetman Coaching gaat voor lange termijn resultaten. Geen tijdelijke ‘oplossingen’ maar daadwerkelijk een nieuwe leefstijl creëren die bij jou past. De minimale duur van een coaching traject is 6 maanden en graag leg ik je uit waarom! 

Inzicht krijgen in jouw huidige gedragingen en het opdoen van nieuwe kennis over voeding en/of training, het menselijk lichaam en jezelf staan centraal maar het heeft tijd nodig om dit ‘eigen’ te maken. Iets begrijpen en iets doen zijn twee verschillende dingen…

Aan de hand van onderbouwde opdrachten, handvatten en tussentijdse feedback ga je oefenen in de praktijk. 

Leren om het zelf te doen! 

Premium pakketten

Voeding Premium

€105

/Maand
Training Premium

€95

/Maand
Combi Premium

€180

/Maand

Expert pakketten

Voeding Expert

€150

/Maand
Training Expert

€125

/Maand
Combi Expert

€205

/Maand

Personal Training op locatie (Haaksbergen)

In een rustige omgeving kennismaken met krachttraining en de ruimte hebben om al jouw vragen te stellen. Samen werken we aan jouw techniek waardoor het zelfvertrouwen groeit om hier zelfstandig of onder begeleiding mee aan de slag te gaan in de sportschool. 

Gevoelsmatig nog niet klaar om de stap te nemen naar de sportschool of train je liever in rust? Kom trainen op locatie onder begeleiding. Rittenkaarten voor personal training worden aangeboden per 10 lessen te verdelen over 1 jaar (10,00 euro korting per personal training sessie).

De eerste PT is geheel gratis zodat jij kan nagaan of dit bij jou past! Na de eerste training zit je dus nergens aan vast. Personal trainingen zitten bij alle trainingspakketten inbegrepen (eenmalig of maandelijks) maar zijn ook los af te nemen voor een investering van 50,00 euro per sessie van 60-90 minuten.

Meest gestelde vragen

Is jouw vraag na het lezen nog niet beantwoord? 

Vul gerust het contactformulier in of stuur direct een e-mail naar: info@roetmancoaching.com

Je kunt binnen 48 uur een reactie in je mailbox verwachten!

Alle diëten zijn gebaseerd op hetzelfde doel; namelijk de consument minder energie laten nuttigen dan dat zij verbruiken zodat de consument afvalt, dit noemen ze ook wel een kCal-tekort (kilocalorie tekort). Zonder een kCal-tekort is afvallen/ vetverliezen niet mogelijk. Echter weten veel mensen wel dat zij meer energie binnenkrijgen dan dat zij verbruiken maar vinden ze het ontzettend lastig om hier grip op te krijgen. Roetman Coaching investeert tijd in de theorie simpel maar duidelijk uitleggen en hier in de praktijk onderbouwd mee te oefenen zodat jij leert omgaan met verjaardagen, etentjes buiten de deur en spontane momenten terwijl jij anderzijds resultaat blijft boeken. Jezelf en de theorie leren begrijpen en dit laten werken in jouw voordeel waardoor de kans op een terugval vele malen kleiner is! 

Je mag alles blijven eten tijdens jouw coachingstraject. Daar waar diëten vaak gebaseerd zijn op het verbieden van voedingsmiddelen, leert Roetman Coaching jou omgaan met voedingsmiddelen die wellicht een trigger voor je zijn. Vroeg of laat wil je namelijk ook genieten van minder voedzame voeding en dit past prima binnen een gebalanceerde leefstijl. Restricties hebben tijdens het afvallen zorgt er uiteindelijk vaak voor dat mensen belanden in de welbekende dieetcirkel (het jojo-effect) omdat zij tijdens hun dieetfase niet hebben geleerd om met deze ‘verboden’ voedingsmiddelen om te gaan. 

Jazeker! Jij bepaalt namelijk zelf wát je eet. Ieder persoon heeft unieke voorkeuren en daarom is het belangrijk dat er tijdens jouw coachingstraject wordt gekeken naar wat er bij jou past in plaats van andersom. Een must voor duurzaamheid! 

Nee, deze worden niet aangeboden. Een voedingsplan kan een tijdelijk middel zijn om richting jouw doel te bewegen, dit hoeft daarom ook geen verkeerd middel te zijn. Echter is de kans klein dat jij de rest van je leven een voedingsplan gaat volgen. Wanneer je leert om voeding af te stemmen op jouw gezondheid en doelen, heb je geen voedingsplan (meer) nodig. Zelf de regie in handen nemen vergroot de kans op langdurig resultaat. De methode moet bij jou passen en niet andersom.

Voor een succesvolle samenwerking zijn twee mensen nodig, een coach en coachee in dit geval. Van jou wordt verwacht dat je eerlijk bent en duidelijk communiceert naar jouw coach zodat zij jou goed kan ondersteunen/ begeleiden. Randzaken zoals op tijd en voorbereid aankomen worden als vanzelfsprekend gezien.

Wanneer coaching geheel nieuw voor je is, is het begrijpelijk dat je hier jouw vraagtekens bij zet. Om een realistisch beeld te krijgen van wat coaching bij Roetman Coaching inhoudt, adviseer ik je om geheel vrijblijvend kennis te maken en met elkaar in gesprek te gaan. Hier is de ruimte om al jouw vragen te stellen en uiteindelijk beslis je in jouw eigen tijd of je wel/ niet van start wilt gaan. Er bestaat geen goed moment om te starten… De rest van je leven ga je te maken krijgen met drukkere periodes, vakanties en verplichtingen. Tijd vrijmaken voor iets wat jij belangrijk vindt gaat zich altijd uitbetalen in iets moois. Roetman Coaching leert jou omgaan met deze momenten terwijl jij anderzijds resultaat blijft boeken.

Zeker niet. Roetman Coaching stopt aandachtig de tijd om jou in een rustige omgeving meer te leren over krachttraining en het uitvoeren van bepaalde oefeningen. Zo kun je ongestoord meer te weten komen over jouw lichaam en zelfvertrouwen opdoen binnen nieuwe bewegingspatronen.