www.roetmancoaching.com

Wat anderen zeggen over Roetman Coaching

FEMKE

Femke Wolters

Combi Expert

Tussentijdse review

Mijn beeld van een ‘gezonde leefstijl’ was dat ik dat alleen zou verkrijgen door weinig te eten, continu honger te hebben en minimaal 5 per week te sporten. In mijn ogen was het zonder die dingen niet mogelijk om ‘gezond’ te zijn. Kelly heeft mij laten zien dat dit helemaal niet waar is. 

De focus ligt op kleinere veranderingen om zo stap voor stap te werken naar een doel. Ik kan nu zeggen dat ik mezelf een heel stuk gezonder voel. Dit heeft Kelly mij laten bereiken zonder een uithonger-dieet of een strak regime. Dit heb ik dankzij haar kunnen behalen door steeds kleine en haalbare doelen te stellen die voor mij een groot resultaat hebben geleverd. Ik ben zelfs van de instelling ‘ik hou niet van sporten’ naar ‘met twee keer per week krachttraining’ gegaan. 

Kelly geeft je handvaten mee en helpt je met het creëren van een basis op een duurzame manier. Ze laat inzien dat pieken en dalen erbij horen en heeft hier ook begrip voor. Mijn progressie had ik niet zonder haar kunnen bereiken.

51fe7c93-d49f-4ac7-803c-3682e705f97a

Keisuke Tahara

Voeding Expert

Tussentijdse review

Ik heb zeer ernstige Psoriasis en ben uitbehandeld in het ziekenhuis.
Ik volg nu 2 maanden het programma van Kelly en m’n huid is een stuk minder vurig. Ontstekingen lijken minder te willen worden en de klachten zijn milder aan het worden.

Kelly is heel begripvol en recht door zee. Het fijne is dat we meer dan alleen voeding aanpakken. Het meekrijgen van handvaten zodat ik straks alleen verder kan gaan. 

Ik ben nog maar in het begin van het traject dus misschien nog te vroeg om te bepalen maar met de zorgzaamheid, het enthousiasme en de vastberadenheid van Kelly stimuleert het mij om weer hoop te hebben op een schone toekomst. 

Voor mensen die even een extra zetje in de goede richting nodig hebben.. op het gebied van persoonlijke coaching zit je hier op de goede plek.

service2.jpg

Sharon Roestenburg-Bloemhard

Voeding Expert

Tussentijdse review

Coaching van Kelly is hard werken aan jezelf. Ik noem het geen coaching maar een eerlijke spiegel waarin je uiteindelijk keuzes maakt in je eigen doen en laten. Belangrijk zijn daarin dus je gezin, familie en vrienden, maar ook zittend werk hebben, een paar keer per week etentjes, lekker bankhangen of nergens zin in hebben. 

Kelly haar coaching is open communiceren, eerlijk, makkelijk en met humor. Je leert omgaan met je eigen keuzes, geen goed of fout. 

Kelly helpt je mee om je eigen keuzes beter te maken. En ja, dat is af en toe even doorbijten of jezelf voor je kop slaan. Maar ze helpt je ook om te genieten en in mijn geval gezond en vitaal ouder worden op een duurzame manier.

PHOTO-2023-10-18-14-54-39

Merel Hübers

Training Premium

Tussentijdse review

Ik heb coaching bij Kelly genomen op het gebied van training. Voorheen wist ik niet wat ik naast de loopband nog meer kon doen in de fitnessruimte. Ik wilde graag beginnen met SBD-lifts, maar nog nooit gedaan en durfde ook niet zomaar te beginnen. Toen kwam ik bij Roetman Coaching uit. 

Kelly is een ontzettend lieve en een professionele coach. Ze heeft mij ontzettend veel geholpen op het gebied van krachttraining en technieken die daarbij horen. Ze luistert naar je wensen en past zich aan de situatie aan. Ik heb geleerd dat krachttraining ook meer is dan alleen fysieke kracht, ook dat geeft Kelly in haar coaching mee. 

Ik vind het ontzettend mooi om te zien hoeveel enthousiasme en passie Kelly heeft voor haar vak en dit enthousiasme ook aanstekelijk werkt. Ik ben ontzettend blij dat ik coaching heb genomen bij Kelly!

service3.jpg

Max en Marian Lehnkering

Voeding Premium

Wij zijn een ouder echtpaar en geen keukenprins(es)en. Max wilde van zijn corona-kilootjes af en ik worstel altijd al met mijn gewicht (veel verschillende diëten en diëtistes). Onze dochter Tanja was al bezig met coaching van Kelly en daarom besloten wij het samen met haar te proberen.

Bij het intakegesprek hebben we aangegeven dat we vooral samen wilden blijven avondeten en dat was allemaal mogelijk.

Aan Kelly haar tips hadden wij een goede houvast. In het begin hadden we moeite met de hoeveelheden (veel) die we moesten eten maar met de suggesties van Kelly kregen we het snel onder de knie.

Binnen twee maanden zijn wij beide elk ongeveer 5-6 kilo in gewicht gezakt. Dankjewel Kelly! 

PHOTO-2023-10-18-19-03-33

Jacqueline Hübers

Voeding Premium

Tussentijdse review

Ik ben bij Kelly terechtgekomen omdat ik haar al kende via mijn dochters. Ik voelde me de laatste tijd futloos en moe. Ik wilde meer energie, me fitter voelen en wat kilo’s kwijt. 
Sinds 7 weken heb ik contact met Kelly en wat is mijn leven veranderd door het aanpassen van mijn voeding. Ik voel mij veel fitter en het gewicht gaat naar beneden. Zonder honger te moeten lijden.
 
Ze helpt mij enorm om na te denken. Niet enkel per dag kijken maar ook per week. Uiteten gaan, op vakantie gaan en lekkere dingen eten moet kunnen… Je moet bewuste keuzes maken en daar helpt zij mij heel erg mee.
 
Ik ben zo blij met haar en we zijn pas net begonnen!
Roetman-Coaching-148

Rianne Kuster

Voeding Premium

Training Expert - Tussentijdse review

Bijna 1 jaar geleden ben ik gestart met coaching bij Kelly! In dit jaar ben ik mentaal en fysiek enorm gegroeid. 

Kelly heeft mij geholpen bij de acceptatie van mijn lichaam en geleerd om altijd te kijken naar wat wel lukt, ook al zit het allemaal even tegen. 

Ik ben super dankbaar voor Kelly haar luisterend oor en top advies.

2eba0d44-c8c3-4be1-8103-f8dc6b208bf5

Carien van Eekhout

Voeding Expert

Ik heb nu al heel erg veel mogen leren van Kelly. Haar positiviteit is erg aanstekelijk en de wekelijkse bel sessies zijn fijne momenten om te reflecteren. 

Het is meer dan alleen een voedingsadvies, je wordt echt aangespoord om te werken aan een gezonde leefstijl waarbij zowel lichamelijke als mentale gezondheid centraal staan. 

Kelly creëert een veilige en fijne omgeving waarin je het ook goed kan bespreken als het soms even tegenzit. 

Haar liefde voor gewichtheffen is trouwens ook erg aanstekelijk!

Jordy Meyer over zijn ervaring met Roetman Coaching

Ik ben bij Kelly terecht gekomen omdat ik meer wilde weten over powerliften. Voorheen ben ik zelf personal trainer geweest maar op het gebied van powerliften had ik totaal geen kennis. Wat ik belangrijk vind in een coach, vind ik bij Kelly. Zij heeft super veel kennis wat zij goed over kan brengen en ik moet een goed gevoel bij iemand hebben. Kelly heeft oog voor detail en regelmatig sparren wij om de oefeningen en schema’s te perfectioneren. Ik heb na 25 weken trainen mijn eerste powerliftwedstrijd gedraaid en de 1e plek behaald. Op de dag van mijn wedstrijd heeft zij mij geweldig gecoacht tot op elk detail. 

Topper, bedankt voor de dagelijkse feedback en jouw eerlijkheid. Met jou als coach gaan wij als team nog hele sterke prestaties leveren! 

Training Premium – Tussentijdse review

Dewi van Kerkhof aan het woord

Ik begon in te zien dat wat ik deed niet duurzaam was op het gebied van afvallen. Mijn huidige gedragingen kon ik niet langer meer vol houden (veel te weinig eten, op alle lekkernijen “nee” zeggen en uren doorbrengen op de loopband) dus ik nam contact op met Kelly. Samen hebben wij gewerkt aan het vinden van daadwerkelijk balans. Balans op het gebied van voeding, bewegen en mijn privéleven. De dingen die ik belangrijk vind stonden letterlijk stil tijdens mijn afvalperiode omdat ik koste wat het kost mijn doel wilde behalen. Nu zie ik in dat het hebben van een doel een goede motivatie is om dingen te bereiken en te veranderen maar dat het nooit ten koste zou mogen gaan van levenskwaliteit en dat de weg naar je doel zó belangrijk is. 

Hedendaags ben ik op een gezond gewicht en kan ik dit gewicht ook onderhouden op een manier die mij niet mentaal en fysiek uitput. Mijn verloren gewicht is er momenteel nog steeds vanaf en ik zit zóveel lekkerder in mijn vel! Ik ben mezelf continu blijven uitdagen en werd een paar jaar later steeds nieuwsgieriger naar powerliften. Deze sport zag ik toen der tijd steeds vaker voorbijkomen op Instagram en het trok mijn aandacht. Samen met Kelly heb ik een plan gemaakt om toe te werken naar mijn eerste officiële powerliftwedstrijd en damn, wat was dat spannend. Ik heb een goede voorbereiding gehad met heel wat kriebels in de aanloop naar de wedstrijddag. Ik heb een sterke wedstrijd gedraaid en kennis gemaakt met een nieuwe sport die mij inzichten heeft gegeven over mezelf!

Voeding Premium 
Training Premium – Tussentijdse review

9ce17078-361a-43cb-b00c-511108627c12

Samantha Weverink

Combi Premium

Tussentijdse review

Graag wilde ik afvallen en sterker worden en met behulp van Kelly ben ik zoveel stappen gaan zetten. Zij laat mij zien wat werkelijkheid is en duurzaam. Van voeding tot het sporten ben ik zoveel wijzer geworden! 

Iedere week ben ik weer met een glimlach bezig met mijn doel en het is gezellig tijdens de wekelijkse videocalls. 

Tot nu toe ben ik 12 kilo afgevallen en dat mede door hulp van Kelly!

e289190d-d82e-4511-b19c-0934ca11c0d9

Ineke Brinkhof

Voeding Expert

Tussentijdse review

Kelly werkt met enorm veel passie en kennis. Ze vraagt door op momenten dat je het liefst wegkruipt maar doordat ze zorgt voor veiligheid, durf je je kwetsbaar op te stellen. Geen quickfix, maar door vallen en opstaan bouwen aan een solide basis. 

Een échte coach, geen vaag geklets, maar onderbouwd en de diepte in. 

Hulp nodig? Bel Kelly!

IMG_6325

Kaylee Driessen

Voeding Expert

Tussentijdse review

Mijn naam is Kaylee (23 jaar) en ik ben nu bijna een jaar bezig samen met Kelly!
In het begin vond ik het super eng om mij open te stellen en zo kwetsbaar te zijn naar iemand die je eigelijk niet kent. Na een hele fijne intake was dit gevoel al meteen minder. 

Kelly is heel open en eerlijk maar luistert ook echt naar je doelen en kijkt wat je nodig hebt. Hierdoor voel je je echt gehoord. Samen ga je aan de slag en zo voelt het ook. Het is je eigen proces maar dit doe je echt samen. Door elkaar op de hoogte te houden en elkaar dagelijks te spreken voelt het al snel alsof je elkaar heel goed kent. 

Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb!

IMG_6326

Debbie van Dammen

Combi Expert

Tussentijdse review

Een jaar geleden had ik een verstoorde balans in mijn eetgedrag. Ik kan nu stellen dat ik deze balans volledig terug heb gevonden. Dit is allemaal te danken aan Kelly! 

Ze gaf mij een veilig gevoel om open over mijn problemen te praten en gaf mijn veelal negatieve gedachtes, altijd een positieve draai. 

Ik ben haar heel erg dankbaar.

EBC97234-A7B5-4F3D-A71D-C08A682FD4AB

Siri Bentem

Voeding Expert

Ik heb altijd al moeite gehad om in mijn gewichtsklasse (-69) te komen en te blijven. Ik wilde een manier vinden om wat rust voor mezelf in te bouwen. Via andere powerlifters ben ik bij Kelly terecht gekomen. Zij begrijpt het powerliften goed en weet dus wat er allemaal bij komt kijken. Tijdens ons eerste gesprek klikte het meteen en zijn we gaan kijken wat voor mij de beste manier was om langzaam af te vallen met krachtbehoud en zelfs sterker te worden. 

Kelly liet mij vooral zelf nadenken over bepaalde productkeuzes en stelde daarbij kritische vragen. Dit hield mij scherp! Ik was zelf goed op weg maar met mijn macro’s konden we nog stappen maken zodat ik dit optimaal kon gebruiken bij mijn zware trainingen. We hebben ook gekeken naar hoe mijn lichaam reageerde op het maken van bepaalde keuzes, hier heb ik veel van geleerd. 

Deze manier van voorbereiden voor een wedstrijd gaf mij veel meer rust. Ik durfde te vertrouwen op Kelly en mijn eigen lichaam. Ik haalde mijn gewicht makkelijk met vele PR’s als gevolg. Ik voelde mij sterk! Nu een paar weken later zit mijn gewicht nog steeds rond de 69. 

Een groot leerpunt voor mij was dat ik vaak te streng was voor mezelf. Kelly liet mij inzien dat ik af en toe wat liever voor mezelf mag zijn. Het was een top samenwerking waar ik veel van geleerd heb. 

IMG_6694

Talita Olthuis

Voeding Expert

Mijn coaching met Kelly begon toen ik besloot om mee te doen met een powerlift wedstrijd in een lagere gewichtsklasse, waarvoor ik moest afvallen. In die periode werd ik niet blij van wat ik zag in de spiegel, voelde ik mij niet fit en had ik weinig vertrouwen in mijn eigen kunnen. Afvallen stond al een langere periode bovenaan mijn verlanglijstje. 

Bijzonder maar waar; veel van wat ik dacht dat ik daarvoor moest doen, moest ik van Kelly juist niet doen. Denk aan sociale gelegenheden overslaan, mijzelf voedingsmiddelen verbieden en minder eten.

Kelly leerde mij een plan maken voor deze situaties, mij daaraan te houden en vooral consistent te zijn en geduld te hebben. Door Kelly haar enthousiasme en openheid durfde ik vanaf moment één alles tegen haar te zeggen en dat heeft mij echt geholpen om mijn doelen te bereiken. In combinatie met Kelly haar meedenken, haar vermogen om naar mijn situatie te luisteren en haar snelle reacties via WhatsApp! 

35be3e3e-3074-42d7-a1ed-f295b1668d65

Martine Banning

Voeding Expert

Na vele pogingen om af te vallen kwam ik via via bij Kelly terecht. Ik had mooie verhalen gehoord en gelezen en was echt opzoek naar een lange termijn ‘oplossing’.

De begeleiding op maat en het laagdrempelige contact hebben ervoor gezorgd dat ik nu goede gewoontes heb aangeleerd die niet gebaseerd zijn op een dieet maar op gezond verstand. Geen strijd met eten maar eten op gevoel!

Ik dacht al veel te weten over voeding maar Kelly heeft mij nieuwe inzichten gegeven waarmee ik vol vertrouwen de toekomst in ga.

IMG_9549

Jodi Bel

Voeding Premium

Ik vond de begeleiding van Kelly oprecht heel fijn. Alles ging in mijn eigen tempo maar Kelly spoorde mij wel aan om het beste uit mijzelf te halen zonder dat dit controlerend of dringend over kwam. 

Kelly was heel motiverend, erg begaan en goed op de hoogte van mijn persoonlijke situatie dus ik voelde mij erg gezien en gehoord. Het is altijd prettig als er iemand is die af en toe zegt dat je goed bezig bent. 

Heel erg bedankt Kelly!

Zelf sport ik al 5 jaar, 5 tot 6 dagen per week. Ik wilde een nieuwe uitdaging door te gaan powerliften. Kelly heeft mij geholpen om de switch van bodybuilding naar powerliften te maken. Zij heeft een trainingsplan voor mij in elkaar gezet en adviezen gegeven over mijn volume, techniek en uitleg over het werken met RPE. Ik ben hier heel erg enthousiast over omdat ik meer rust voel in mijn lichaam, ik heb minder pijntjes en je raadt het al; ik kan meer liften.
Kelly is snel bereikbaar en erg betrokken bij het proces.

Sherief Elfeki

Training Premium
IMG_9681 (1)

Michelle Buser

Voeding Premium

Ik heb veel kennis opgedaan over voeding en productkeuzes. Als ik het even moeilijk had, stuurde ik Kelly een berichtje en kreeg ik een motiverende reactie. 

Ik ben haar ontzettend dankbaar voor wat ik heb bereikt. 

Lieve Kelly, heel erg bedankt!

IMG_9670

Danillo Masa

Voeding Premium

Kelly geeft een warm en vertrouwd gevoel. Mijn gewicht zat tegen de 97 kilo aan toen ik begon bij Roetman Coaching en inmiddels weeg ik 82 kilo. 

Ik vond het een enorme uitdaging en ben blij dat ik deze ben aangegaan. Ik zit veel stil als vrachtwagenchauffeur en toch ben ik afgevallen. 

Kelly, bedankt!

IMG_1238

Thirza Kaspers

Combi Premium

Voordat ik bij Kelly begon had ik mijzelf veel restricties opgelegd: te snel willen afvallen, luisteren naar MyFitnessPal in plaats van mijn lichaam en emotie-eten, aldus: een verstoord eetpatroon. Ik was het zat en zag Kelly via Instagram voorbijkomen. 

Kelly heeft mij laten zien dat mentale gains en een goede basis het allerbelangrijkste zijn en dat de fysieke gains dan wel volgen! 

De motiverende steun en iemand die echt met je meekijkt en vooral meedenkt in lastige situaties, geven mij een steuntje in de rug. Ik leer om diëtiste te worden maar door Kelly heb ik zoveel nieuwe inzichten gekregen. 

Echt een topper!

331991d2-ac26-4cb4-abb8-c3eac51b1599 (3)

Stacey Bos

Voeding Premium

De stap nemen voor online coaching bleek de beste stap ooit te zijn! Geen dieet maar bewust leren omgaan met je voeding. Ik mocht zoveel lekkere dingen blijven eten en hoefde het genieten niet op te geven terwijl ik bleef afvallen. 

Het leek bijna onwerkelijk! In twee maanden tijd ben ik 5 kilo afgevallen en still going! Het meest belangrijke vind ik toch wel dat ik me fit, gezond en energiek voel. 

Kelly staat altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt en geeft fijn en uitgebreid antwoord. Is het een aanrader? Ja zeker! 

Kelly, bedankt! Dankzij jou is het me eindelijk gelukt. Je bent een topper!

Ik had geen idee wat ik kon verwachten.
Ik sport niet maar ik ben toch afgevallen (-5 kilo).
Omdat ik veel werk en niet sport had ik helemaal geen regelmaat meer in mijn eetpatroon maar die heb ik nu eindelijk weer gevonden!
Ik mocht lekker mijn eigen eten blijven eten tijdens het afvallen en dat doe ik nu nog steeds.
Ik zit weer heerlijk in mijn vel! 
Kelly, je bent een topper! Bedankt voor alles!
Femke

Femke Wissink

Voeding Premium